Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Konferenčný Stolík

oiiio

Konferenčný Stolík "OIIIO" je moderný bifunkčný nábytok (konferenčný stolík + možnosť interiérov umiestnením stolov do systému) navrhnutý poľským dizajnérom Wojciech Morsztyn. Technológia prepínania tabuliek jednotlivých prvkov vytvára dojem, akoby bola vyrobená z jedného kusu dreva, čo jej dodáva jedinečný pocit. V sérii tabuliek dostupných v troch rôznych farbách: prírodná farba dreva, čierna, biela.

Názov projektu : oiiio, Meno dizajnérov : Wojciech Morsztyn, Meno klienta : WM Design.

oiiio Konferenčný Stolík

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.