Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Jedlo

Drink Beauty

Jedlo Drink Beauty je ako krásny šperk, ktorý môžete piť! Vytvorili sme kombináciu dvoch predmetov, ktoré sa používali osobitne s čajom: skalné cukrovinky a plátky citróna. Tento dizajn je úplne jedlý. Pridaním plátok citróna do štruktúry sladkých cukroviniek sa jeho chuť stáva neuveriteľne lepšou a jej hodnota jedla sa zvyšuje vďaka vitamínom citróna. Dizajnéri jednoducho vymenili tyčinky, ktoré boli uchytené v kryštáloch cukroviniek, plátok sušeného citróna. Drink Beauty je kompletným príkladom moderného sveta, ktorý spája krásu a efektivitu dohromady.

Názov projektu : Drink Beauty, Meno dizajnérov : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Meno klienta : Creator studio.

Drink Beauty Jedlo

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.