Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Nápoj

Firefly

Nápoj Tento dizajn je novým kokteilom s Chiou, hlavnou myšlienkou bolo navrhnúť kokteil, ktorý má niekoľko chuťových fáz. Tento dizajn sa dodáva aj s rôznymi farbami, ktoré je možné vidieť pri čiernom svetle, vďaka čomu je vhodný na večierky a kluby. Chia dokáže absorbovať a rezervovať akúkoľvek príchuť a farbu, takže keď si pripravíte kokteil s Firefly, môžete si postupne vyskúšať rôzne príchute. Výživová hodnota tohto produktu je vyššia v porovnaní s inými kokteilmi, a to všetko kvôli vysokej výživnej hodnote Chia a nízkym obsahom kalórií. , Tento dizajn je novou kapitolou v histórii nápojov a koktailov.

Názov projektu : Firefly, Meno dizajnérov : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Meno klienta : Creator studio.

Firefly Nápoj

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.