Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Prívesok

Eternal Union

Prívesok Večný zväzok od profesionálnej historičky Olgy Yatskaerovej, ktorá sa rozhodla pokračovať v novej kariére dizajnéra šperkov, vyzerá jednoducho, ale má zmysel. Niektorí v nej nájdu nádych keltských šperkov alebo dokonca uzla Herakles. Kus predstavuje jeden nekonečný tvar, ktorý vyzerá ako dva vzájomne prepojené tvary. Tento efekt sa vytvára pomocou mriežkových čiar vyrytých nad kusom. Inými slovami - tieto dva sú spolu spojené dohromady a toto je spojenie oboch.

Názov projektu : Eternal Union, Meno dizajnérov : Olga Yatskaer, Meno klienta : Olga Yatskaer.

Eternal Union Prívesok

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.