Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Brúsené Sklo

Flourishing

Brúsené Sklo The Flourishing Shot je kúsok skla určeného pre našu prosperujúcu spoločnosť. Sklo je štandardný 0,04L výstrel, ktorý sa vyrába v krištáľovo čistej verzii, ako aj rôzne farby dosiahnuté sfarbením skla. Profil je vyrobený z dodekagonálneho tvaru, ktorý prirodzene prechádza z malých na veľké priemery a naopak, čím vytvára na zákazku sochu pripomínajúcu kvetinu. Dôvodom pre výber dodekagónu bolo jeho dvanásť strán, ktoré sa majú reprezentovať každý mesiac v roku. Cieľom bolo poskytnúť ľuďom možnosť vychutnať si svoj obľúbený alkoholický nápoj s nádychom umenia.

Názov projektu : Flourishing, Meno dizajnérov : Miroslav Stiburek, Meno klienta : MIROSLAVO.

Flourishing Brúsené Sklo

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.