Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Prenosný Stôl

Ultraleggera

Prenosný Stôl V obývacom priestore používateľa bude môcť plniť úlohu konferenčného stolíka a uspokojiť potreby kladenia, ponechávania a pamätania na množstvo predmetov; Nie je určený iba na používanie v prenosných počítačoch, ale môže byť menej špecifický na používanie v prenosných počítačoch; Môže to umožniť rôzne polohy sedenia bez obmedzenia mobility pri používaní na kolene. Stručne povedané, domáci nábytok, ktorý nie je určený na použitie na kolenách, ale stále sa odporúča používať v okamihoch, ktoré sa nachádzajú v sedacích súpravách, ako sú napríklad krátkodobé ležadlá na sedenie.

Názov projektu : Ultraleggera, Meno dizajnérov : Nur Seda Sahin, Meno klienta : .

Ultraleggera Prenosný Stôl

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.