Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Škorica S Medom

Heaven Drop

Škorica S Medom Nebeská kvapka je škorica naplnená čistým medom, ktorý sa používa s čajom. Cieľom bolo skombinovať dve potraviny, ktoré sa používajú osobitne, a vytvoriť úplne nový produkt. Dizajnéri sa inšpirovali štruktúrou škoricovej rolky, použili jej valčekovú formu ako nádobu na med a na balenie škoricových roliek použili včelí vosk na izoláciu a balenie škoricových roliek. Na jeho povrchu sú zobrazené egyptské postavy, a to preto, že Egypťania sú prví ľudia, ktorí si uvedomili dôležitosť škorice a použili med ako poklad! Tento produkt by mohol byť symbolom neba v šálkach čaju.

Názov projektu : Heaven Drop, Meno dizajnérov : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Meno klienta : Creator studio.

Heaven Drop Škorica S Medom

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.