Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Bar Reštaurácia

IL MARE

Bar Reštaurácia V tejto reštaurácii sme prijali koncept „vystrihnúť a prilepiť“. Aby bolo možné prevádzkovať viac reštaurácií, je neoceniteľné používať jemné kúsky proteanových kombinovaných vzorov. Napríklad oblúkovitý tvar, ktorý spája stĺp so stropom, sa stane jedným z prvkov dizajnu a určite bude vysoko nad lavičkou alebo počítadlom tyčí. Prirodzene sa to dá použiť iba na rozdelenie atmosféry. V skutočnosti už boli dokončené ďalšie tri reštaurácie a tento dizajn „vystrihnite a prilepte“ má priaznivý účinok.

Názov projektu : IL MARE, Meno dizajnérov : Aiji Inoue, Meno klienta : Doyle Collection.

IL MARE Bar Reštaurácia

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnér dňa

Najlepší svetoví návrhári, umelci a architekti.

Dobrý dizajn si zaslúži veľké uznanie. Každý deň nás potešujú úžasní dizajnéri, ktorí vytvárajú originálne a inovatívne návrhy, úžasnú architektúru, štýlovú módu a kreatívnu grafiku. Dnes vám predstavujeme jedného z najväčších svetových dizajnérov. Vyskúšajte dnes ocenené portfólio dizajnov a získajte každodennú inšpiráciu pre dizajn.