Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Jazdecké Športové Centrum

Equitorus

Jazdecké Športové Centrum Equitorus musí spĺňať všetky prísne hygienické a technologické požiadavky na údržbu, výcvik a prípravu koní súťažiacich na najvyššej úrovni. Komplex obsahuje celú infraštruktúru potrebnú na bývanie a rekreáciu majiteľov koní počas ich voľného času. Najvýznamnejším prvkom komplexu je jeho veľká vnútorná aréna vyrobená z lepených drevených štruktúr a predstavujúca galériu v tvare písmena L so sedadlami pre divákov a kaviarňou. Objekt je vnímaný ako kontrast vo vzťahu k prírodnému prostrediu. Vyzerá to, akoby niekto na zemi rozložil farebnú rohož pre domácnosť.

Názov projektu : Equitorus , Meno dizajnérov : Polina Nozdracheva, Meno klienta : ALPN / Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd.

Equitorus  Jazdecké Športové Centrum

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.