Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Multifunkčné Náušnice

Blue Daisy

Multifunkčné Náušnice Daisy's sú zložené kvety s dvoma kvetmi spojenými do jednej, vnútornej časti a vonkajšej časti plátku. Symbolizuje prelínanie dvoch predstavujúcich pravú lásku alebo konečné puto. Dizajn spája jedinečnosť kvetu sedmokrásky, ktorý umožňuje nositeľovi nosiť modrú sedmokrásku niekoľkými spôsobmi. Výber modrých zafírov pre okvetné lístky má zdôrazniť inšpiráciu pre nádej, túžbu a lásku. Žlté zafíry vybrané pre okvetné plátky kvetín upútajú nositeľa, aby pocítil pocit radosti a pýchy, čo nositeľovi poskytne úplnú vyrovnanosť a dôveru v prejavenie jeho elegancie.

Názov projektu : Blue Daisy, Meno dizajnérov : Teong Yan Ni, Meno klienta : IVY TEONG.

Blue Daisy Multifunkčné Náušnice

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.