Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Súkromné Bývanie

House L019

Súkromné Bývanie V celom dome bol použitý jednoduchý, ale sofistikovaný materiál a farebný koncept. Biele steny, drevené dubové podlahy a miestny vápenec pre kúpeľne a komíny. Precízne vypracované detaily vytvárajú atmosféru citlivého luxusu. Presne zložené priehľady určujú voľný plávajúci obytný priestor v tvare L.

Názov projektu : House L019, Meno dizajnérov : Stephan Maria Lang, Meno klienta : Stephan Maria Lang Architektengesellschaft.

House L019 Súkromné Bývanie

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.