Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Hasiaci Prístroj A Únikové Kladivo

FZ

Hasiaci Prístroj A Únikové Kladivo Bezpečnostné vybavenie vozidla je nevyhnutné. Hasiace prístroje a bezpečnostné kladivá môžu kombináciou týchto dvoch prvkov zlepšiť efektivitu úniku personálu v prípade dopravnej nehody. Priestor pre autá je obmedzený, takže toto zariadenie je navrhnuté tak, aby bolo dostatočne malé. Môže byť umiestnená kdekoľvek v osobnom automobile. Tradičné hasiace prístroje pre vozidlá sú na jedno použitie a táto konštrukcia môže ľahko nahradiť vložku. Je to pohodlnejšie uchopenie a obsluha sa ľahko ovláda.

Názov projektu : FZ, Meno dizajnérov : Tongxin Zhang, Meno klienta : Zhengzhou University of Light Industry.

FZ Hasiaci Prístroj A Únikové Kladivo

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.