Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kníhkupectvo

Guiyang Zhongshuge

Kníhkupectvo S horskými chodbami a stalaktitovými jaskyniarskymi knižnicami predstavuje kníhkupectvo čitateľa do sveta krasovej jaskyne. Tím dizajnérsky tím prináša fantastický vizuálny zážitok a súčasne rozširuje miestne charakteristiky a kultúru do väčšieho počtu ľudí. Guiyang Zhongshuge bol kultúrnym prvkom a mestskou pamiatkou v meste Guiyang. Okrem toho tiež preklenuje priepasť kultúrnej atmosféry v Guiyangu.

Kníhkupectvo

Chongqing Zhongshuge

Kníhkupectvo Zahrnutím nádhernej krajiny Chongqing do kníhkupectva vytvoril dizajnér priestor, v ktorom sa návštevníci môžu pri čítaní cítiť ako v očarujúcom Chongqingu. Celkovo existuje päť typov čítacích plôch, z ktorých každý je ako zázrak s charakteristickými črtami. Kníhkupectvo Chongqing Zhongshuge poskytlo spotrebiteľom fantastickejší zážitok, ktorý nedokážu získať prostredníctvom online nakupovania.

Vlajková Loď

Zhuyeqing Green Tea

Vlajková Loď Pitie čaju si vyžaduje priaznivé prostredie a dobrú náladu. Dizajnér predstavuje motív oblaku a hory spôsobom ručnej atramentovej maľby a v uzavretom obmedzenom priestore posype pár krásnych čínskych krajinomalieb. Prostredníctvom prispôsobených funkčných nosičov návrhár vytvoril zmyslový zážitok pre spotrebiteľov, ktorý prináša obrovský zmyselný vplyv.

Hotel

Park Zoo

Hotel Toto je bezpochyby hotel založený na zvieracej téme. Dizajnéri však nevytvorili iba sériu rozkošných a pôvabných inštalácií v tvare zvierat, aby upútali veľkú pozornosť na intenzívne konkurenčnom trhu. Dizajnéri prenikli do vesmíru hlbokou láskou k zvieratám a zmenili hotel na umeleckú výstavu, kde zákazníci dokážu pozorovať a cítiť skutočnú situáciu, ktorej v súčasnosti ohrozené zvieratá čelia.

Plávajúce Kúpele

Hungarosauna

Plávajúce Kúpele Dôležitým aspektom investície je plánovanie, udržateľnosť a rozšíriteľnosť. Prispôsobenie sa neočakávaným hospodárskym situáciám. Platí to aj pre krajinnú architektúru a architektonické prvky. Liečebná vodná parná komora, pitná voda a plavecký bazén na povrchu jazera poskytujú novú kvalitu sauny, ktorá sa dá nájsť iba v Hungarosauna. Budova má priečne laminátový mostík s dreveným stĺpikom. Homogénnym spôsobom je drevená socha zakrytá zvnútra a zvonka drevenými povrchmi ako kmeň stromu.

Rodinný Park

Hangzhou Neobio

Rodinný Park Na základe pôvodného usporiadania nákupného centra bol rodinný park Hangzhou Neobio rozdelený do štyroch hlavných funkčných oblastí, z ktorých každá mala viacero doplnkových priestorov. Pri tomto rozdelení sa brali do úvahy vekové skupiny, záujmy a správanie detí, pričom sa zároveň kombinovali funkcie pre zábavu, vzdelávanie a odpočinok počas aktivít rodič - dieťa. Vďaka rozumnej cirkulácii v priestore je komplexný rodinný park, ktorý integruje zábavné a vzdelávacie aktivity.