Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Typografický Projekt

Reflexio

Typografický Projekt Experimentálny typografický projekt, ktorý kombinuje odraz zrkadla s papierovými písmenami orezanými jednou z jeho osí. Výsledkom sú modulárne kompozície, ktoré po fotografovaní navrhnú 3D obrázky. Projekt využíva magické a vizuálne rozpory na prechod z digitálneho jazyka do analógového sveta. Konštrukcia písmen na zrkadle vytvára nové skutočnosti s odrazom, ktoré nie sú ani pravdou, ani klamstvom.

Corporate Identity

Yanolja

Corporate Identity Yanolja je platforma cestovných informácií číslo 1 v Soule, ktorá v kórejskom jazyku znamená „Hej, poďme si hrať“. Logotyp je navrhnutý so san-serif fontom, aby vyjadril jednoduchý, praktický dojem. Použitím malých písmen môže poskytnúť hravý a rytmický obraz v porovnaní s použitím veľkých písmen. Priestor medzi jednotlivými písmenami sa skvele reviduje, aby sa predišlo optickej ilúzii, a zvýšil sa čitateľnosť aj pri malej veľkosti logotypu. Starostlivo sme vybrali živé a jasné neónové farby a pomocou doplnkových kombinácií sme dosiahli mimoriadne zábavné a praskajúce obrázky.

Kniha Poľnohospodárstva

Archives

Kniha Poľnohospodárstva Kniha je rozdelená do kategórií poľnohospodárstvo, živobytie ľudí, poľnohospodárstvo a vedľajšie výrobky, financovanie poľnohospodárstva a poľnohospodárska politika. Prostredníctvom kategorizovaného dizajnu kniha lepšie vyhovuje estetickým požiadavkám ľudí. S cieľom priblíženia sa k spisu bola navrhnutá úplná obálka knihy. Čitatelia môžu knihu otvoriť až po jej roztrhnutí. Toto zapojenie umožní čitateľom zažiť proces otvorenia súboru. Navyše, niektoré staré a krásne poľnohospodárske symboly ako Suzhou kód a niektoré typografie a obrázky používané v konkrétnych vekových skupinách. Boli to rekombinácie a uvedené v obale knihy.

Branding

Co-Creation! Camp

Branding Toto je dizajn loga a značka pre udalosť „Co-Creation! Camp“, o ktorej ľudia hovoria o miestnej revitalizácii do budúcnosti. Japonsko čelí bezprecedentným sociálnym problémom, ako je nízka pôrodnosť, starnutie populácie alebo vyľudňovanie regiónu. „Spoločný tvorivý tábor“ sa vytvoril s cieľom vymieňať si informácie a vzájomne si pomáhať nad rámec rôznych problémov pre ľudí zapojených do cestovného ruchu. Rôzne farby symbolizujú vôľu každého človeka a viedli k mnohým nápadom a produkovali viac ako 100 projektov.

Candy Obal

5 Principles

Candy Obal 5 princípov je séria vtipných a nezvyčajných obalov s cukrovinkami. Vyplýva to zo samotnej modernej popkultúry, najmä z internetovej popkultúry a internetových memov. Každý dizajn balenia obsahuje jednoduchú rozpoznateľnú postavu, s ktorou sa ľudia môžu týkať (Svalnatý muž, mačka, milovníci atď.), A sériu 5 krátkych inšpiratívnych alebo vtipných citátov o ňom (odtiaľ názov - 5 princípov). Mnoho citátov obsahuje aj odkazy na popkultúru. Je to jednoduché vo výrobe a zároveň vizuálne jedinečné balenie a je ľahké ho rozšíriť ako sériu

Logo

N&E Audio

Logo Počas procesu redizajnovania loga N&E predstavuje N, E meno zakladateľov Nelson a Edison. Integrovala preto znaky N & E a zvukovú vlnu, aby vytvorila nové logo. Ručne vyrobený HiFi je jedinečný a profesionálny poskytovateľ služieb v Hongkongu. Očakávala, že predstaví špičkovú profesionálnu značku a vytvorí vysoko relevantnú oblasť. Dúfa, že ľudia pochopia, čo logo znamená, keď sa naň pozrú. Cloris povedal, že výzvou vytvorenia loga je, ako uľahčiť rozpoznávanie znakov N a E bez použitia príliš komplikovanej grafiky.