Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Branding A Balenie Nápojov

Jus Cold Pressed Juicery

Branding A Balenie Nápojov Logo a obal navrhla miestna firma M - N Associates. Obal vytvára správnu rovnováhu medzi tým, či je mladý a bedrový, ale aj nejakým spôsobom pekný. Biele logo sieťotlače vyzerá kontrastne s farebným obsahom a biela čiapka ho zvýrazňuje. Trojuholníková štruktúra fľaše sa pekne hodí na vytvorenie troch samostatných panelov, jedného pre logo a dvoch pre informácie, najmä podrobné informácie o okrúhlych rohoch.

Pivo

Okhota Strong

Pivo Hlavnou myšlienkou tohto prepracovania je ukázať vysokú ABV produktu pomocou vizuálne rozpoznateľného pevného materiálu - vlnitého kovu. Vlnité kovové razenie sa stáva hlavným motívom sklenenej fľaše, zatiaľ čo je hmatateľné a ľahko sa drží. Grafický vzor pripomínajúci vlnitý kov sa prenáša na hliník, ktorý môže byť doplnený zväčšeným diagonálnym logom značky a modernizovaným obrazom poľovníka, vďaka čomu je nový dizajn dynamickejší. Grafické riešenie pre fľašu aj plechovku je jednoduché a ľahko implementovateľné. Odvážne farby a robustné dizajnové prvky oslovujú cieľové publikum a zvyšujú viditeľnosť police.

Obal

Stonage

Obal Kreatívne kombinované alkoholické nápoje s konceptom „rozpustného balenia“ prináša Melting Stone jedinečnú hodnotu na rozdiel od tradičných alkoholových obalov. Namiesto zvyčajného postupu otvárania obalu je taviaci kameň navrhnutý tak, aby sa rozpustil, keď je v kontakte s povrchom s vysokou teplotou. Keď sa alkoholové obal naleje horúcou vodou, obal z mramorového vzoru sa rozpustí, zatiaľ čo zákazník je pripravený vychutnať si nápoj s vlastným výrobkom na mieru. Je to nový spôsob, ako si vychutnať alkoholické nápoje a oceniť tradičnú hodnotu.

Kuchárka

12 Months

Kuchárka Konferenčný stolík maďarská kuchárska kniha 12 mesiacov od autorky debuty Evy Bezzeghovej bola uvedená na trh v novembri 2017 spoločnosťou Artbeet Publishing. Je to jedinečný malebný umelecký názov, ktorý mesačne predstavuje sezónne šaláty s chutami niekoľkých kuchýň z celého sveta. Kapitoly sledujú zmeny ročných období na našich tanieroch a v prírode počas celého roka v 360pp, v ktorých sú uvedené sezónne recepty a zodpovedajúce portréty potravín, miestnej krajiny a života. Okrem toho, že ide o neskúsenú tematickú zbierku receptov, sľubuje trvalý umelecký zážitok z kníh.

Balenie Kávy

The Mood

Balenie Kávy Dizajn predstavuje päť rôznych ručne kreslených, vintage inšpirovaných a mierne realistických tvárí opíc, z ktorých každá predstavuje inú kávu z inej oblasti. Na hlave je štýlový, klasický klobúk. Ich mierny výraz vyvoláva zvedavosť. Tieto opice naznačujú kvalitu, ich ironická sofistikovanosť je príťažlivá pre milovníkov kávy, ktorí majú záujem o komplexné chuťové vlastnosti. Ich výrazy hravo reprezentujú náladu, ale tiež odkazujú na chuťový profil kávy, sú mierne, silné, kyslé alebo hladké. Dizajn je jednoduchý, ale jemne šikovný, káva pre každú náladu.

Koňakové Sklo

30s

Koňakové Sklo Práca bola navrhnutá na pitie koňaku. Je to fúkané sklo v štúdiu skla. Vďaka tomu je každý kus skla individuálny. Sklo sa ľahko uchopí a vyzerá zaujímavo zo všetkých uhlov. Tvar pohára odráža svetlo z rôznych uhlov, čo dodáva pôžitku z pitia. Vďaka sploštenému tvaru šálky môžete pohár položiť na stôl tak, ako si prajete, položiť na jednu z jeho strán. Názov a myšlienka diela oslavujú starnutie umelca. Dizajn odráža nuansy starnutia a odvoláva sa na tradíciu zlepšovania kvality starnutia koňaku.