Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Nový Model Spotreby

Descry Taiwan Exhibition

Nový Model Spotreby Výstava v pohorí Alishan, známej turistickej atrakcii na Taiwane, spája umenie s tradičným taiwanským čajovým priemyslom. Prierezová spolupráca tejto výstavy môže priniesť nový obchodný modul. V každom balíčku môžu turisti vidieť rôzne výrazy vyjadrujúce tú istú tému, Taiwan. Ponorení do prekrásnej scenérie Taiwanu budú mať návštevníci hlbšie porozumenie taiwanskej čajovej kultúry a priemyslu.

Hasiaci Prístroj A Únikové Kladivo

FZ

Hasiaci Prístroj A Únikové Kladivo Bezpečnostné vybavenie vozidla je nevyhnutné. Hasiace prístroje a bezpečnostné kladivá môžu kombináciou týchto dvoch prvkov zlepšiť efektivitu úniku personálu v prípade dopravnej nehody. Priestor pre autá je obmedzený, takže toto zariadenie je navrhnuté tak, aby bolo dostatočne malé. Môže byť umiestnená kdekoľvek v osobnom automobile. Tradičné hasiace prístroje pre vozidlá sú na jedno použitie a táto konštrukcia môže ľahko nahradiť vložku. Je to pohodlnejšie uchopenie a obsluha sa ľahko ovláda.

Aktivácia Udalosti

The Jewel

Aktivácia Udalosti Klenotnica 3D bola interaktívnym maloobchodným priestorom, ktorý vyzval verejnosť, aby použila najmodernejšie technológie v 3D tlači vytvorením vlastného šperku. Boli sme pozvaní, aby sme aktivovali priestor a okamžite premysleli - ako môže byť šperkovnica kompletná bez krásneho šperku na mieru? Výsledkom bola súčasná socha, ktorá vyústila do farebného hranolu, ktorý obsahoval krásu odrazového svetla, farby a tieňa.

Autonómny Mobilný Robot

Pharmy

Autonómny Mobilný Robot Autonómny navigačný robot pre logistiku nemocníc. Je to produktový servisný systém, ktorý zaisťuje bezpečné a efektívne dodávky, znižuje šance zdravotníckeho pracovníka na chorobu a obmedzuje pandemické choroby medzi nemocničným personálom a pacientmi (COVID-19 alebo H1N1). Dizajn pomáha zvládnuť dodávky do nemocnice s ľahkým prístupom a bezpečnosťou pomocou nekomplikovanej interakcie používateľa pomocou priateľskej technológie. Robotické jednotky majú schopnosť autonómneho pohybu do vnútorného prostredia a majú synchronizovaný tok s podobnými jednotkami, sú schopné robotickej tímovej spolupráce.

Inteligentný Difúzor Arómy

Theunique

Inteligentný Difúzor Arómy Agarwood je vzácny a drahý. Jeho aróma sa dá získať iba spálením alebo extrakciou, používa sa v interiéri a poskytuje ju len málo používateľov. Na prekonanie týchto obmedzení sa po trojročnom úsilí vytvoria inteligentné rozptyľovače arómy a prírodné ručne vyrábané tablety z agarového dreva s viac ako 60 návrhmi, 10 prototypmi a 200 experimentmi. Predstavuje nový možný obchodný model a využíva kontext pre priemysel agarového dreva. Používatelia môžu jednoducho vložiť difuzor do automobilu, ľahko si prispôsobiť čas, hustotu a rozmanitosť arómy a užiť si pohlcujúcu aromaterapiu, nech idú kdekoľvek a kdekoľvek jazdia.

Automatický Odšťavovač

Toromac

Automatický Odšťavovač Toromac je špeciálne navrhnutý s jeho silným vzhľadom, aby priniesol nový spôsob konzumácie čerstvo vylisovanej pomarančovej šťavy. Je vyrobený pre maximálnu extrakciu šťavy a je určený pre reštaurácie, kaviarne a supermarkety. Jeho prvotriedny dizajn umožňuje priateľský zážitok dodávajúci chuť, zdravie a hygienu. Má inovatívny systém, ktorý rezá ovocie vertikálne a stlačuje polovice rotačným tlakom. To znamená, že maximálny výkon sa dosiahne bez stláčania alebo dotýkania sa obalu.