Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Koberec

Hair of Umay

Koberec Tento koberec vyrobený v starovekej nomádskej technike, ktorá je chránená zoznamom nehmotného kultúrneho dedičstva UNESCO, ktoré potrebuje neodkladnú úschovu, vďaka vlnovým odtieňom vlny a jemnému ručnému šitiu, ktoré vytvára objemovú textúru, prináša to najlepšie z vlny. Tento koberec, vyrobený ručne, je vyrobený z prírodných odtieňov vlny a žltkastého odtieňa s cibuľovou škrupinou. Zlatá niť, ktorá prechádza kobercom, vydáva vyhlásenie a pripomína, že vlasy voľne tečú do vetra - vlasy kočovnej bohyne Umay - ochrankyne žien a detí.

Názov projektu : Hair of Umay, Meno dizajnérov : Marina Begman, Meno klienta : Marina Begman.

Hair of Umay Koberec

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.