Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Átrium

Sberbank Headquarters

Átrium Švajčiarska kancelária pre architektúru Evolution Design v spolupráci s ruským architektonickým štúdiom Architekti T + T navrhli priestranné multifunkčné átrium v novom firemnom sídle Sberbank v Moskve. Denné svetlo zaplavené predsieňové domy rozmanité priestory pre spoluprácu a kaviareň, pričom zasadená miestnosť v tvare diamantu je ústredným bodom vnútorného nádvoria. Zrkadlové odrazy, zasklená vnútorná fasáda a použitie rastlín dodávajú pocit priestrannosti a kontinuity.

Názov projektu : Sberbank Headquarters, Meno dizajnérov : Evolution Design, Meno klienta : Sberbank of Russia.

Sberbank Headquarters Átrium

Tento výnimočný dizajn je držiteľom ceny platinového dizajnu v súťaži dizajnu hračiek, hier a hobby výrobkov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených platinou, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych diel hračiek, hier a hobby produktov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.