Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Vonkajší Konferenčný Stolík

Growing Table

Vonkajší Konferenčný Stolík Pestovateľský stôl je vyrobený z tvrdého orechového dreva, ktoré odráža farbu pôdy a vytvára pozadie, vďaka ktorému sú rastliny viditeľnejšie. Celkový dizajn je priesečníkom dynamického pohybu a statického držania tela. Stôl poskytuje priestor, kde môžu rastliny rásť a byť pri stole prezerané, aby sa vytvorilo miesto na relaxáciu a interakciu s prírodou. Povrch stola rozptyľuje svetlo a vytvára tak skleníkový efekt. Konečne je stôl vyrobený pre ľahké skladovanie; mohol by sa zraziť do kvádrov s rozmermi 26 "x 26" x 4 ".

Názov projektu : Growing Table, Meno dizajnérov : Nga Ying, Amy Sun, Meno klienta : .

Growing Table Vonkajší Konferenčný Stolík

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.