Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
46-Palcová Televízia Podporujúca Vysielanie Hd

V TV - 46120

46-Palcová Televízia Podporujúca Vysielanie Hd Inšpirované reflexnými povrchmi s vysokým leskom a zrkadlovými efektmi. Predný a zadný zadný kryt je vyrobený z technológie vstrekovania plastov. Stredná časť je vyrobená z kovového odliatku. Oporný stojan je špeciálne navrhnutý so sklom natretým zozadu a priezračným krkom s chrómovanými krúžkami. Úroveň lesku použitá na povrchoch bola dosiahnutá špeciálnymi procesmi lakovania.

Názov projektu : V TV - 46120, Meno dizajnérov : Vestel ID Team, Meno klienta : .

V TV - 46120 46-Palcová Televízia Podporujúca Vysielanie Hd

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.