Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Stlačením Môžete Vysunúť Elektrické Zástrčky

The GAN Switch

Stlačením Môžete Vysunúť Elektrické Zástrčky Normálne, ak by niekto chcel vytiahnuť elektrickú zástrčku, musel by vypnúť napájanie a vytiahnuť ho s primeraným množstvom energie. Tento koncepčný, ale viditeľný nápad umožňuje vykonať všetku prácu iba jedným prstom. Prepínač ON / OFF, ktorý slúži aj ako tlačidlo na vysunutie zástrčky, vám pomôže zistiť, či je zástrčka pripojená k napájaciemu zdroju alebo nie.

Názov projektu : The GAN Switch, Meno dizajnérov : Tay Meng Kiat Nicholas, Meno klienta : .

The GAN Switch Stlačením Môžete Vysunúť Elektrické Zástrčky

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.