Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Stolička

loop-сhair

Stolička Myšlienka tohto kresla prišla ku mne, keď som videl slučku z rezu obdĺžnika, ktorá je zakrivená tak, že tvorí ruky. Kovové časti sú pomocou skrutiek spojené s drevenými nohami a operadlo a sedadlo sú vyrobené z priehľadného plastu. Spojenie týchto troch rôznych materiálov dáva ilúziu ľahkosti.

Názov projektu : loop-сhair , Meno dizajnérov : Viktor Kovtun, Meno klienta : Xo-Xo-L design.

loop-сhair  Stolička

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.