Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Zubný Laser

LiteTouch™

Zubný Laser LiteTouch ™ je zubný laser Erbium: YAG (vlnová dĺžka 2 440 nm) pre ošetrenie tvrdých a mäkkých tkanív. Vlnová dĺžka Erbium: YAG sa dobre vstrebáva do molekúl vody a hydroxylovej chuti do jedla, ktoré vytvárajú zuby a kosti, a preto sú najúčinnejšie v širokej škále aplikácií tvrdých a mäkkých tkanív. LiteTouch ™ s technológiou Laser-in-the-Handpiece ™ poskytuje bezprecedentnú presnosť a výkon, žiadne ergonomické obmedzenia, umožňuje mikrooperáciu a neinvazívne prevádzkové schopnosti a zároveň zvyšuje preventívnu stomatológiu.

Názov projektu : LiteTouch™, Meno dizajnérov : Light Instruments Ltd., Meno klienta : Light Instruments Ltd (Syneron Dental Lasers).

LiteTouch™ Zubný Laser

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.