Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Plávajúce Letovisko A Námorné Observatórium

Pearl Atlantis

Plávajúce Letovisko A Námorné Observatórium Plávajúce udržateľné letovisko a morské observatórium, ktoré sa nachádza hlavne v koridore morskej biodiverzity Cagayan Ridge, Suluskom mori (približne 200 km východne od Puerto Princesa, pobrežia Palawan a 20 km severne od obvodu prírodného parku Tubbataha Reefs), je odpoveďou na potreby našej krajiny. ako spôsob, ako zvýšiť informovanosť ľudí o zachovaní našej morskej biodiverzity, vybudovaním monumentálneho turistického magnetu, vďaka ktorému bude naša krajina na Filipínach ľahko známa.

Názov projektu : Pearl Atlantis, Meno dizajnérov : Maria Cecilia Garcia Cruz, Meno klienta : Cecilia Cruz.

Pearl Atlantis Plávajúce Letovisko A Námorné Observatórium

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.