Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Dva Sedadlá

Mowraj

Dva Sedadlá Mowraj je dvojmiestne sedadlo určené na stelesnenie ducha etnického egyptského a gotického štýlu. Jeho podoba bola odvodená z egyptskej verzie mláteného saní Nowrag, ktorá sa zmenila tak, aby stelesňovala gotický vkus bez toho, aby bola ohrozená jej etnická predka. Dizajn je čierny lak s etnicky egyptskými ručne vyrezávanými rytinami na rukách a nohách, ako aj bohatým zamatovým poťahom zdobeným čapmi a sťahovacími krúžkami, ktoré mu dávajú stredoveký hod ako gotický vzhľad.

Názov projektu : Mowraj , Meno dizajnérov : Dalia Sadany, Meno klienta : Dezines Dalia Sadany Creations.

Mowraj  Dva Sedadlá

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.