Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Hodinky

Quantum

Hodinky Chcel som iný tvar, tvar, ktorý evokoval myšlienky športových automobilov a rýchlostných člnov. Vždy som miloval vzhľad ostrých čiar a uhlov, a to sa ukázalo v mojom dizajne. Ciferník predstavuje divákovi 3D zážitok a vo vnútri číselníka je niekoľko „úrovní“, ktoré sú viditeľné z ľubovoľného uhla, na ktorý môžu byť hodinky zobrazené. Navrhol som pripevnenie popruhu tak, aby sa zaistilo priamo do hodiniek, s konečným cieľom poskytnúť používateľovi integrovaný a trojrozmerný zážitok.

Názov projektu : Quantum, Meno dizajnérov : Elbert Han, Meno klienta : Han Designs.

Quantum Hodinky

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.