Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kalendár

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalendár Unikátny a hravý propagačný kalendár vyvinutý a vyrobený pre portál goo využíva papierové textúry a premýšľa nad funkčnosťou. Toto vydanie 2013 je organizátor kalendára a rozvrhu, ktorý je usporiadaný do jedného priestoru s priestorom na písanie v celoročných plánoch a denných rozvrhoch. Papier s vysokou kvalitou pre kalendár a lacný papier, ktorý je vhodný na zaznamenávanie poznámok pre organizátora rozvrhu, bol starostlivo vybraný a kontrast, ktorý bol vytvorený, sa hodí ako súčasť návrhu kalendára. Pridaná funkcia organizátora vyplňovacieho harmonogramu ho robí dokonalým ako užívateľsky príjemný stolný kalendár.

Názov projektu : 2013 goo Calendar “MONTH & DAY”, Meno dizajnérov : Katsumi Tamura, Meno klienta : good morning inc..

2013 goo Calendar “MONTH & DAY” Kalendár

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.