Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kalendár

calendar 2013 “Module”

Kalendár Modul je užitočný trojmesačný kalendár s jednotlivými kusmi, ktoré je možné skombinovať ako tri stohovacie moduly v tvare kocky, takže ich môžete ľubovoľne zostavovať. Život s dizajnom: Kvalitné dizajny majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor. Naše originálne výrobky sú navrhnuté pomocou konceptu „Život s dizajnom“.

Názov projektu : calendar 2013 “Module”, Meno dizajnérov : Katsumi Tamura, Meno klienta : good morning inc..

calendar 2013 “Module” Kalendár

Tento výnimočný dizajn je držiteľom ceny platinového dizajnu v súťaži dizajnu hračiek, hier a hobby výrobkov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených platinou, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych diel hračiek, hier a hobby produktov.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.