Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Sprchová Práčka Pre Osobu S Jedným Ramenom

L7

Sprchová Práčka Pre Osobu S Jedným Ramenom Pre dočasnú alebo stálu osobu s jednoduchým ramenom nie je ľahké vyčistiť podpazušie, zadné telo, lakeť a zadnú stranu predlaktia. Dostupné práčky na pripevnenie na stenu nečistoty v podpazuší dôkladne nevyčistia. Čistiaci lak na sprchovú kefu si vyžaduje veľmi nepríjemný spôsob držania kefy. L7 má tieto problémy vyriešiť. L7 je dvojica rúrkovitého hliníka pripevneného na stenu. Jeho kosoštvorcový vzor je určený na čistenie tela na chrbte, lakte a zadnej strane predlaktia. Zahnutý roh slúži na čistenie podpazušia. Jeho posledná funkcia je pre uchopenie.

Názov projektu : L7, Meno dizajnérov : Peter Lau, Meno klienta : .

L7 Sprchová Práčka Pre Osobu S Jedným Ramenom

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnér dňa

Najlepší svetoví návrhári, umelci a architekti.

Dobrý dizajn si zaslúži veľké uznanie. Každý deň nás potešujú úžasní dizajnéri, ktorí vytvárajú originálne a inovatívne návrhy, úžasnú architektúru, štýlovú módu a kreatívnu grafiku. Dnes vám predstavujeme jedného z najväčších svetových dizajnérov. Vyskúšajte dnes ocenené portfólio dizajnov a získajte každodennú inšpiráciu pre dizajn.