Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Jedálenský Stôl

Chromosome X

Jedálenský Stôl Jedálenský stôl určený na sedenie pre osem ľudí, ktorí spolupracujú v usporiadaní šípok. Vrcholom je abstraktné X, vyrobené z dvoch rôznych kusov zvýraznených hlbokou čiarou, zatiaľ čo rovnaké abstraktné X sa odráža na podlahe so základnou štruktúrou. Biela štruktúra je vyrobená z troch rôznych kusov pre ľahkú montáž a prepravu. Navyše kontrast teakovej dýhy vrchnej a bielej pre základňu bol zvolený tak, aby odľahčil spodnú časť, čím sa kladie väčší dôraz na nepravidelne tvarovanú vrchnú časť, čím poskytuje náznak odlišnej interakcie používateľov.

Názov projektu : Chromosome X, Meno dizajnérov : Helen Brasinika, Meno klienta : BllendDesignOffice.

Chromosome X Jedálenský Stôl

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnér dňa

Najlepší svetoví návrhári, umelci a architekti.

Dobrý dizajn si zaslúži veľké uznanie. Každý deň nás potešujú úžasní dizajnéri, ktorí vytvárajú originálne a inovatívne návrhy, úžasnú architektúru, štýlovú módu a kreatívnu grafiku. Dnes vám predstavujeme jedného z najväčších svetových dizajnérov. Vyskúšajte dnes ocenené portfólio dizajnov a získajte každodennú inšpiráciu pre dizajn.