Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Viedol Televízia

XX240 BMS SNB LED TV

Viedol Televízia Televízne seriály XX240 LED zahŕňajú série 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" od cenovo najdostupnejších stredne veľkých až po najvyššie segmenty veľkých televízorov s rovnakým dizajnom, ktoré ponúkajú niekoľko možností. Dizajn displeja tiež patrí do produkčnej spoločnosti a je zostavený s metodológiou BMS. Kov displeja je natretý vysoko kvalitným náterom, pretože dizajn ponecháva oblasť rámu otvorenú a rámuje ju iba hrúbkou steny zadného krytu. Zdá sa teda, že televízor je pokrytý iba tenkým rámom a pod ním podsvietenou oblasťou loga.

Názov projektu : XX240 BMS SNB LED TV, Meno dizajnérov : Vestel ID Team, Meno klienta : Vestel Electronics Co..

XX240 BMS SNB LED TV Viedol Televízia

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.