Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Náušnice

Reflection

Náušnice Kto som? To je otázka, ktorú budeme brať do úvahy celý život. Táto otázka bola hlavným zameraním nášho dizajnu. Tieto náušnice sú ako odraz tváre a možno sú to najosobnejšie náušnice, ktoré môžete mať. Tieto náušnice môžu byť tiež odrazom toho, koho by ste chceli on alebo ona. Napríklad v tomto projekte navrhol jeden z profilov v tvare náušníc John Lennon, ktorý nikdy nezabudne na svoje myšlienky, pocity a tvár.

Názov projektu : Reflection, Meno dizajnérov : Zohreh Hosseini, Meno klienta : MICHKA DESIGN.

Reflection Náušnice

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.