Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Obmedzená Séria Exkluzívnych Vín

Echinoctius

Obmedzená Séria Exkluzívnych Vín Tento projekt je v mnohých ohľadoch jedinečný. Dizajn musel odzrkadľovať jedinečný charakter predmetného výrobku - výhradného autora vína. Okrem toho sa vyžadovala komunikácia hlbokého významu v názve produktu - superlatívny, slnovrat, kontrast medzi nocou a dňom, čiernobiely, otvorený a nejasný. Zámerom projektu bolo odzrkadliť tajomstvo skryté v noci: krásu nočnej oblohy, ktorá nás tak ohromuje a mystickú hádanku ukrytú v súhvezdí a Zodiaku.

Názov projektu : Echinoctius, Meno dizajnérov : Valerii Sumilov, Meno klienta : SHUMI LOVE DESIGN (TM).

Echinoctius Obmedzená Séria Exkluzívnych Vín

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnér dňa

Najlepší svetoví návrhári, umelci a architekti.

Dobrý dizajn si zaslúži veľké uznanie. Každý deň nás potešujú úžasní dizajnéri, ktorí vytvárajú originálne a inovatívne návrhy, úžasnú architektúru, štýlovú módu a kreatívnu grafiku. Dnes vám predstavujeme jedného z najväčších svetových dizajnérov. Vyskúšajte dnes ocenené portfólio dizajnov a získajte každodennú inšpiráciu pre dizajn.