Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Terapia-Salónik Pre Zubné Krásy

Dental INN

Terapia-Salónik Pre Zubné Krásy Projekt „Dental INN“ bol navrhnutý ako stomatologické zariadenie vo forme terapeutického salónu pre dentálnu krásu vo Viernheime v Nemecku. Tento projekt predstavuje nový koncept interiéru pre stomatologické ordinácie s tematikou „liečivé účinky organických tvarov a prírodných štruktúr“ a bol vyvinutý najmä pre doktora Bergmanna, medzinárodného akreditovaného zubného lekára. Okrem zubných ošetrení, ako sú dyhy a bielenie, poskytuje Dr. Bergmann a jeho tím okrem iného aj sympóziá o implantológii pre mnohých mladých zubných lekárov z Európy, Ázie a Afriky.

Názov projektu : Dental INN, Meno dizajnérov : Peter Stasek, Meno klienta : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN Terapia-Salónik Pre Zubné Krásy

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.