Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Showroom, Maloobchod

Fast Forward

Showroom, Maloobchod Branchové tréningové topánky sú vystavené v prvom showroome komplexu showroomu. Je pripravená spôsobom vyjadrujúcim výrobné metódy, ako je dynamická forma tréningovej obuvi, vysoké technológie vstrekovania používané vo výrobnej fáze atď. Je vybavený SMD LED, jedným z produktov vysokej technológie, ktorý sa snaží odrážať dynamiku tréningových topánok (ako predmetov), ktoré sa stávajú zdrojom inšpirácie so špeciálne navrhnutým grafickým dizajnom a pohybom ponúkaným týmito systémami.

Názov projektu : Fast Forward, Meno dizajnérov : Ayhan Güneri, Meno klienta : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Showroom, Maloobchod

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.