Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kampaň Na Zvyšovanie Povedomia O Hiv

Fight Aids

Kampaň Na Zvyšovanie Povedomia O Hiv HIV je obklopený množstvom klebiet a dezinformácií. Stovky dospievajúcich v globálnom svete sa nakazia vírusom HIV každý rok prostredníctvom nechráneného zdieľania sexu alebo ihly. Matkám, ktoré boli nakazené, sa narodilo oveľa menšie množstvo dospievajúcich s HIV. Dnes existuje nádej, že ľudia žijúci s vírusom HIV nikdy nebudú chorí, rovnako ako neexistuje žiadny liek na vírusy, ako je prechladnutie a chrípka. Ľudia žijúci s vírusom musia byť zvlášť opatrní, aby neriskovali (ako napríklad nechránený sex), ktoré by mohlo vystaviť ľudí vírusu HIV.

Názov projektu : Fight Aids, Meno dizajnérov : Shadi Al Hroub, Meno klienta : American University of Madaba.

Fight Aids Kampaň Na Zvyšovanie Povedomia O Hiv

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.