Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Múzeum Umenia

The Vagrant

Múzeum Umenia Architektúru Múzea umenia Nového Taipei, ktoré navrhol Aleksandar Rudnik Milanovic ako žeriavový vták v hniezde na terase rieky, bolo možné ľahko pochopiť z diaľky a zo všetkých bodov parku pri rieke Yingge. Forma múzea bol neobmedzený minimalistický vyvážený pohyb žeriavov s átriom ako vtáčie pľúca, kde čerstvý vzduch a slnečné svetlo prichádzali priamo do múzea. S krídlami ako výstavným priestorom a žeriavmi vedúcimi k reštaurácii s tematickým zameraním na umenie sa hostia múzea mohli tešiť s výhľadom na krajinu a mesto Taipei v okolí.

Názov projektu : The Vagrant , Meno dizajnérov : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Meno klienta : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Múzeum Umenia

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.