Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Sedenie Pre Tranzitných Jazdcov

Door Stops

Sedenie Pre Tranzitných Jazdcov Dverné zastávky je spolupráca medzi dizajnérmi, umelcami, jazdcami a obyvateľmi komunít s cieľom zaplniť zanedbané verejné priestranstvá, ako sú zastávky verejnej dopravy a voľné miesta, s možnosťou sedenia, aby sa mesto stalo príjemnejším miestom. Navrhnuté tak, aby poskytovali bezpečnejšiu a estetickejšiu alternatívu k tomu, čo v súčasnosti existuje, sú jednotkám naplnené veľké ukážky verejného umenia zadávané miestnymi umelcami, čím sa vytvára ľahko identifikovateľná, bezpečná a príjemná čakacia plocha pre jazdcov.

Názov projektu : Door Stops, Meno dizajnérov : Craig L. Wilkins, Meno klienta : Detroit Community Design Center.

Door Stops Sedenie Pre Tranzitných Jazdcov

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnér dňa

Najlepší svetoví návrhári, umelci a architekti.

Dobrý dizajn si zaslúži veľké uznanie. Každý deň nás potešujú úžasní dizajnéri, ktorí vytvárajú originálne a inovatívne návrhy, úžasnú architektúru, štýlovú módu a kreatívnu grafiku. Dnes vám predstavujeme jedného z najväčších svetových dizajnérov. Vyskúšajte dnes ocenené portfólio dizajnov a získajte každodennú inšpiráciu pre dizajn.