Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Reštaurácia A Bar

Wah Marathi

Reštaurácia A Bar Jednoduchosť je kľúčom k tejto butikovej reštaurácii. Hrá sa so zemitým vzhľadom, zatiaľ čo trik odvážnych farieb v podobe tradičných miestnych umeleckých fakty, displeje a merkantil pôsobia ako obväz. Prírodné prvky - drevo, kamene a pútavá hra svetla a tieňa oživujú božský zážitok, keď prúdite z jednej sekcie do druhej. Zobrazuje indickú filozofiu celkom dômyselne a ponúka funkčné, ale zároveň aj emocionálne a vizuálne potešenie.

Názov projektu : Wah Marathi, Meno dizajnérov : Ketan Jawdekar, Meno klienta : Magarpatta Clubs and Resorts Pvt. Ltd..

Wah Marathi Reštaurácia A Bar

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.