Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Elektrické Bicykel

ICON E-Flyer

Elektrické Bicykel Spoločnosti ICON a Vintage Electric spolupracovali na návrhu tohto nadčasového elektrického bicykla. ICON E-Flyer, navrhnutý a postavený v Kalifornii s nízkym objemom, sa oženil s designom vintage s modernými funkciami a vytvoril zreteľné a schopné riešenie osobnej dopravy. Medzi vlastnosti patrí rozsah 35 míľ, maximálna rýchlosť 22 MPH (35 MPH v závodnom režime!) A dvojhodinová doba nabíjania. Externý konektor USB a prípojný bod nabíjania, regeneratívne brzdenie a komponenty najvyššej kvality v celom rozsahu. www.iconelectricbike.com

Názov projektu : ICON E-Flyer, Meno dizajnérov : Jonathan Ward & Andrew Davidge, Meno klienta : ICON.

ICON E-Flyer Elektrické Bicykel

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.