Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Logo

Samadara Ginige Personal Identity

Logo Osobná identita (logo) Samadary Ginige je symbolom jednoduchosti a sofistikovanosti. Štýlový monogram obsahujúci jej iniciály „s“ a „g“ bol uvedený v mnohých galériách a článkoch. V jej logu nakreslenom jediným riadkom sú dve písmená tvorivo spojené a vzájomne prepletené, čím odhaľujú svoje nápadité dizajnérske zručnosti s nádychom ženskosti. Samadara je dizajnér aj vývojár. Celkový dizajn nám pripomína symbol nekonečna, ktorý zobrazuje jej schopnosť poskytovať komplexné riešenia od návrhu po vývoj.

Názov projektu : Samadara Ginige Personal Identity, Meno dizajnérov : Samadara Ginige, Meno klienta : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Logo

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.