Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Výstavný Priestor

IDEA DOOR

Výstavný Priestor C&C pavilón dizajnérskeho týždňa Guangzhou 2012 je viacrozmerným a synchrónnym vesmírnym zariadením. Okná a dvere rozšírené do štyroch smerov realizujú inteligentnú konverziu a interakciu vo vnútri a mimo zobrazovacieho priestoru, čo predstavuje podnikovú koncepciu tolerancie, otvorenosti a diverzifikovaného rozvoja. Prijatím technológie interaktívneho displeja rozšírenej reality a superpozíciou reálneho prostredia a virtuálneho prostredia podnikový dizajnový prípad vo vnútri zariadenia dosiahne konverziu formy displeja z dvojrozmerného na viacrozmerný.

Názov projektu : IDEA DOOR, Meno dizajnérov : Zheng Peng, Meno klienta : C&C Design Co.,Ltd..

IDEA DOOR Výstavný Priestor

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.