Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Verejné Námestie

Brieven Piazza

Verejné Námestie Inšpiráciou pre tento dizajn je náklonnosť k jednoduchosti a nahliadnutiu mondrianskej abstrakcie a symboliky s nádychom charakteru a autenticity vyznačenej v historickej kufografii námestia Kufic. Tento návrh je prejavom koherentnej fúzie medzi štýlmi obhajujúcimi posolstvo, že existuje možnosť zmiešať rôzne zdanlivo protichodné štýly týkajúce sa pozorovania voľným okom, zatiaľ čo pri hĺbení hlboko do filozofie za nimi by existovali podobnosti, ktoré by vyústili do súvislého umeleckého diela, ktoré by je príťažlivý za zjavné porozumenie.

Názov projektu : Brieven Piazza , Meno dizajnérov : Dalia Sadany, Meno klienta : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Brieven Piazza  Verejné Námestie

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.