Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Konferenčný Stolík A Jedálenský Stôl

Air table

Konferenčný Stolík A Jedálenský Stôl Zaujímavý je spôsob, akým môže ľahko prejsť od stolíka s nízkym konferenčným stolíkom k stolu plnej jedálne alebo dokonca k stolu. Kovové rúry môžu byť rotáciou nastavené do dvoch rôznych polôh. Drevené dosky sú otočené pántami, ktoré umožňujú zväčšiť povrch stola. Názov tohto kusu nábytku sa inšpiruje v MacBook Air vďaka jeho ľahkému pocitu, a to fyzicky aj vizuálne.

Názov projektu : Air table, Meno dizajnérov : Claudio Sibille, Meno klienta : M3 Claudio Sibille.

Air table Konferenčný Stolík A Jedálenský Stôl

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.