Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Čakáreň Na Obchodné Účely A Vip

Commercial Area, SJD Airport

Čakáreň Na Obchodné Účely A Vip Tento projekt sa pripojil k novému trendu v oblasti ekologického dizajnu Letiská vo svete, začlenil do terminálu obchody a služby a prinútil cestujúceho zažiť zážitok počas jeho inštancie. GREEN Airport Design Trend obsahuje priestory ekologickejšej a udržateľnejšej projektovej hodnoty pre letisko, celková plocha komerčnej plochy je osvetlená prirodzeným slnečným žiarením vďaka monumentálnej sklenenej fasáde smerujúcej k dráhe. VIP Lounge bol navrhnutý s ohľadom na organický a predvojový koncept dizajnu buniek. Fasáda umožňuje súkromie v miestnosti bez toho, aby blokovala výhľad do exteriéru.

Názov projektu : Commercial Area, SJD Airport, Meno dizajnérov : sanzpont [arquitectura], Meno klienta : sanzpont [arquitectura].

Commercial Area, SJD Airport Čakáreň Na Obchodné Účely A Vip

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.