Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Hotel

Sheraton Bursa

Hotel Animáciou by malo byť modelovanie so širokým záberom, ktoré poskytuje pokyny pre každú časť hotela. Závažné spoločné priestory vrátane vstupnej haly, konferenčných miestností, hlavnej reštaurácie, fitnescentra, kúpeľov, tureckých kúpeľov a tureckých kúpeľov VIP, masážnych miestností , výkonný salónik, bazén, oddychové miestnosti a naviac štandardné izby, apartmány, prezidentský apartmán bol modelovaný za 4 mesiace.Všetky modelované oblasti sa po 60 dňoch vykresľovania zmenili na animáciu 4 650 sekúnd. dôležitým prvkom pri zavádzaní Sheraton Bursa.

Názov projektu : Sheraton Bursa, Meno dizajnérov : Ayhan Güneri, Meno klienta : SHERATON BURSA / ATOLYE A MIMARLIK.

Sheraton Bursa Hotel

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.