Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Nôž Blok

a-maze

Nôž Blok Dizajn bloku nožov z a-bludiska má za cieľ rovnako stimulovať naše mentálne a vizuálne zmysly. Spôsob, akým uchováva a organizuje nože, je jedinečne inšpirovaný detskou hrou, ktorú poznáme všetci. Spojenie estetiky a funkčnosti spolu dokonale, bludisko slúži svojmu účelu a čo je dôležitejšie, vytvára s nami spojenie, ktoré evokuje emócie zvedavosti a zábavy. Čisté a-bludisko vo svojej podobe nám umožňuje vychutnať si jednoduchosť, ktorá s oveľa menším počtom robí menej. Je to preto, že a-bludisko prispieva k autentickej inovácii produktu s nezabudnuteľnou skúsenosťou používateľa a vzhľadom, ktorý sa hodí k zápasu.

Názov projektu : a-maze, Meno dizajnérov : Prompong Hakk, Meno klienta : SNF a brand by WIKO Cutlery.

a-maze Nôž Blok

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.