Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Corporate Identity

Jae Murphy

Corporate Identity Negatívny priestor sa používa preto, že divákov robí zvedavými a akonáhle zažijú moment Aha, okamžite sa im páči a zapamätajú si ho. Logo má iniciály J, M, fotoaparát a statív začlenené do záporného priestoru. Keďže Jae Murphy často fotografuje deti, veľké schody, tvorené menom a nízko umiestnená kamera, naznačujú, že deti sú vítané. Prostredníctvom dizajnu Corporate Identity sa negatívny nápad priestoru z loga ďalej rozvíja. Ku každej položke pridáva nový rozmer a stáva sa sloganom „Nezvyčajný pohľad na samozrejmosť“ pravdivým.

Názov projektu : Jae Murphy, Meno dizajnérov : Luka Balic, Meno klienta : Jae Murphy Photography.

Jae Murphy Corporate Identity

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.