Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Pokročilý Vozeň

Fiaker 2.0

Pokročilý Vozeň V mnohých mestách prichádzajú tradičné turistické zájazdy s veľkým problémom v podobe odmietnutia koňa. Ako prvú základnú požiadavku rieši Fiaker 2.0 riešenie pouličného znečistenia spôsobovaného autobusovými zájazdmi v mestách. Ďalej sa vyvinul špecifický dizajn pre kočiar ťahaný koňmi, ktorý nadväzuje na klasické kabíny vo svojej formálnej estetike napriek tomu, že má vlastnú modernú a aktuálnu podobu. Výzvou je predstaviť moderný a ekologický koncept, ktorý stále prenáša typický pocit zájazdu. Hlavným cieľom je zatraktívniť turistické zájazdy pre klientov prostredníctvom inovatívneho dizajnu.

Názov projektu : Fiaker 2.0, Meno dizajnérov : Michael Hofbauer, Meno klienta : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Pokročilý Vozeň

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.