Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Svietidlo

Yazz

Svietidlo Yazz je zábavné svietidlo vyrobené z ohybných polotuhých drôtov, ktoré používateľovi umožňuje ohýbať sa do akéhokoľvek tvaru alebo formy, ktorá vyhovuje ich nálade. Je tiež dodávaný s pripojeným konektorom, ktorý uľahčuje kombinovanie viac ako jednej jednotky dohromady. Yazz je tiež esteticky príťažlivý, užívateľsky prívetivý a ekonomický. Táto koncepcia vychádza z myšlienky minimalizovať osvetlenie na jeho najzákladnejšie základy ako konečné vyjadrenie krásy bez straty estetického dopadu osvetlenia, pretože priemyselný minimalizmus je umenie samo o sebe.

Názov projektu : Yazz, Meno dizajnérov : Dalia Sadany, Meno klienta : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Yazz Svietidlo

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.